Тайните на Мадарския конник

 (100 коментара)


Тайните на Мадарския конник

Воините лягали на местата с отрицателна енергия, така се зареждали с кръвожаден биодопинг, който ги превръщал в машина за убиване

Мадарският конник бе избран за символ на България. Въпреки че повече от 1 милион българи подкрепиха древното изображение, малцина се замислят върху загадките, които то крие. Вече повече от век и половина, след като науката го преоткри, каменният ездач остава една от най-големите мистерии. Скалната икона, нямаща аналог в света, ту се приписва на траките, ту на прабългарите, ту на древна цивилизация с извънземен произход. Тази година се навършват 30 години, откакто ЮНЕСКО призна Конника за световен културен паметник.


Мястото е заредено с енергия, която може да лекува и убива


Легендите разказват за енергийните и магически центрове на района. Познавачи твърдят, че белите и черни биополета в резервата могат да те изцелят или да те убият. Сутрин, още с първите слънчеви лъчи, в околността имало камъни, които са способни да излекуват всяка болест.

Медитациите върху определени скални отломъци премахвали мигрена, стомашни болки и въобще цял ферман с болести. Грешна стъпка по тайнствените места обаче можела да доведе до силно влошаване на здравето, смятат радиестезисти. Те твърдят, че преди битка българските воини са лягали на местата, излъчващи отрицателна енергия. Така са получавали нещо като кръвожаден биодопинг, който е превръщал войската ни в машина за убиване. На това мистиците отдават успехите на Тервел, който стига с войските си чак до Константинопол и успява да помогне на Юстиниан II да си върне трона.


Езическа богиня, хан или древен хороскоп си избрахме за национален символ - остава загадка

Мадарският конник е широк 3,15 м и висок около 2,90 м.
Местните жители разказват, че надписите около него се виждат най-добре следобед. Една от най-екзотичните версии за произхода на Конника, която те са чували, е свързана с далечен Тибет. Елементите, изобразени на Мадарския конник - гега, ореол, жезъл и змия, са символи именно от планетарната индо-арийска религия митраизъм, твърдят учени.

Едни смятат, че зад древното изображение стоят траките. Защото само те са имали култ към конника ловец, пък и само те от народите в цялата Римска империя са притежавали уменията да дялат толкова прецизно скалата. Автохтонното население по всяка вероятност е увековечило някои от своите божества - Бендида, Артемида, предполагат археолози. Други капацитети обаче бранят със зъби и нокти тезата, че Мадарският конник е дело на прабългарите. На скалата, изсечена на 23 метра височина в естествен размер, те са изобразили хан Аспарух, Тервел, Крум или Омуртаг.


Мадарският конник е древен хороскоп

Един нов прочит на скалния феномен хвърли споровете в нова посока. Александър Хофарт доказва в книгата си "Изгубените кодове на древните българи", че Мадарският конник е древен хороскоп. А силно ерозиралият релеф отразява разположението на звездите в момента на основаването на Първата българска държава. В предните си лапи барсът (наричан лъв) държи змия. Тя символизира годината на Змията - 165 г. Тогава кан Авитохол създава Първата българска държава в Европа.

Кучето, което следва конника, е планетата Венера, която в този момент е могла да бъде наблюдавана много ясно след залеза на Слънцето като Вечерница.


Стоунхендж

През 1995 година експедиция, която включвала археолози и един медиум, посещава мястото. Целта е с помощта на психометрията (свръхсетивен метод за изследване миналото на предмет или местност - б.а.) най-после да разкрие тайната на родния Стоунхендж. Надежда за това дава едно явление, наречено аура на предметите. Кирлиановата фотография доказва по безспорен начин не само съществуването на човешкото биополе, но и че то насища дрехите и предметите, до които се докосваме. Четейки по аурата на творбата, екстрасенс разкрива, че преди 1300 години Мадарският конник е блестял с невероятна сила и при слънчево време е можел да се види от няколко километра разстояние.


Пещерата на Али Баба

Защитниците на най-фантастичната хипотеза редят, че Мадарският конник е изсечен от нашите прадеди в чест на последния владетел на Атлантида. Потомък на тази извънземна цивилизация е живеел по нашите земи. Мнозина изследователи дори вярват, че зад скалата има цяла система от тунели. В тях са скрити статуи от масивно злато, различни съоръжения на атлантите - летателни, строителни и транспортни апарати.

 

 

Агенция БЛИЦ – С. М.

 

Коментари
2009-09-27 01:15:58 От: Димитър

Изцяло и противно на ненаучните мнения във вашия сайт, мисля и съм 101 % убеден, че ние българите сме славяни. Всички тези "доказателства" от сферата на фантазиите се разбиват в 3 неоспорими факта:

1.Ние говорим на най-чистия славянски език
2.Азбуката, заедно с всички преведени книги, които са били предназначени за чехите, се връщат в България и оттук са дадени на Русия. Значи - чехи, българи и руси са говорили в ІХ...прочети целия

2010-01-21 20:09:38 От: Тервел

Държа да подчертая че Димитър е пълен смешник !!! Това за Това за Пещ откъде си го измисли бе малоумник ??? Твоите възлюбени "славянчета" (sclabus (lat.) sclavenoi(gr.)) НИКОГА НЕ СА ИМАЛИ ГРАДОВЕ...Живеели са в паланки....били са в първобитнообщинния строй........като са били толкова "много" и "велики" защо не са си основали сами държава ??? ЗАЩОТО ПРОСТИ ХОРА ДЪРЖАВИ НЕ МОГАТ ДА ПРАВЯТ !!! Само за това че българите са изчезнали заслужаваш много...прочети целия

2010-01-21 23:26:23 От: Димитър

Славяните са основали не една изчезнала, а цели 13 живи държави. Наброяват над 300 млн живи хора, говорещи на славянски езици. Те са от Владивосток /вникни в славянската етимология на името/ до Прага /вникни в славянската етимология на името/. А прабългарите още преди Борис са потънали почти безследно в славяно-германското море на Европа. Славяните имат не един, а 30 милионни града в Европа. А прабългарите са изхвърлени поч...прочети целия

2010-03-31 20:03:21 От: ТЕРВЕЛ

Митко...смешник да ти ебааа майкятаа панслависткото копеленце...пичка ти матерна безродникооо !!!

2010-04-01 01:22:01 От: Митко

Псувните не са били присъщи дори на варварите прабългари. Моето славянско неуважение, не само към изчезналия преди 12 века безследно "български род", ами и към изчезналата, по-скоро никога не съществувала "култура"??? на псевдоопонента Тервел??? По-скоро трябва да се нарича ч/Т/ЕРВЕ/Л/й.

2010-04-04 13:13:06 От: Тервел

Като се мислиш за "славянин" мухльо...в паспорта не се пиши българин....защото ти не си българин !!! Народ "славяни" НЯМА, НЕ Е ИМАЛО, И НЯМА И ДА ИМА !!! имало е "склавеной" и "склабус"....преведено на БЪЛГАРСКИ...роби, хора ВТОРА РЪКА, НЕЧИСТИВЦИ !!! Ти си просто един смешен и жалък панславистки мухльо...долен смешко ! такива като теб и куршума им е малко...безродник гаден !!! Явно си син на "славянска" курва....в цяла Европа е известно ка...прочети целия

2010-04-05 16:34:31 От: Митко

Като се мислиш за "славянин" мухльо...в паспорта не се пиши българин....защото ти не си българин !!! Народ "славяни" НЯМА, НЕ Е ИМАЛО, И НЯМА И ДА ИМА !!! имало е "склавеной" и "склабус"....преведено на БЪЛГАРСКИ...роби, хора ВТОРА РЪКА, НЕЧИСТИВЦИ !!! Ти си просто един смешен и жалък панславистки мухльо...долен смешко ! такива като теб и куршума им е малко...безродник гаден !!! Явно си син на "славянска" курва....в цяла Европа е известно ка...прочети целия

2010-04-05 16:45:22 От: Тервел

По никакъв начин не можа да обориш това което казвам...склавенско хюмне :)
Явно много са те облъчвали по комунистическо време...ти не си по-различен от болните мозъци в Скопие...абсолютно същия тъпанар :) Такива мърши като теб трябва само да се псуват и да се бият...ти си безродник !!! Айде в човката....боклук "склавенойски"...

2010-04-05 16:56:30 От: Димитър

Самият факт, че славянската ми тежест, самообладание и достойнство те изкарват в психоза, изстъпление и истерия доказва за всеки нормален човек - бил то славянин или не - че съм те оборил 101 %. А не можеш да избиеш 300 млн славяни. Докато е време, се опомни, о, неразумни и юроде. Славянин си и такъв ще си умреш, поне се вгледай в славянската си душа.

2010-04-06 18:20:09 От: Тервел

ЩЕ СЕ ИЗСЕРА С КЕФ ВЪВ ГНУСНАТА ТИ СКЛАВЕНОЙСКА УСТИЧКА БОКЛУК ДОЛЕН !!! И ЗА ТОР НЕ СТАВАШ ГАДЕН "SCLABUS" !!!

2010-04-06 18:23:26 От: Tервел

Плюя на низшата ти "склавенска " душицаа...безродник, родоотстъпник, национален предател и мършаа...!!!

2010-04-07 01:13:52 От: Димитър

Г-не, моля Ви да се успокоите. Защото по същия начин византийците са купували било кутригурите, било оногондурите, разчитайки на слабия им разсъдък, но на неовладявата им чувствителност. Така - вместо да воюват с враговете на България - прабългарите са воювали помежду си. И са се самоунищожили. Така и Велика Русия, великата славянска империя /втората след тази на Симеон Велики/, ги е разгромила, за съжаление със страхоте...прочети целия

2010-05-21 18:26:10 От: ьмм

миткоу, зле си мноу, брат!!! за всички е ясно че за 5 пари акъл нямаш затова по-добре спри да се излагаш като спреш да спориш за неща, от които нищо не разбираш.
Казахь.

2010-05-21 22:02:31 От: Митко

ьмм, зле си мноу, брат!!! за всички е ясно че за 5 пари акъл нямаш затова по-добре спри да се излагаш като спреш да спориш за неща, от които нищо не разбираш.
Казахь.
Ето правописните грешки в текста, адресиран до мене, в който 100 % от думите са от славянски произход: 1.След трите удивителни следва главна буква. 2.Пред че има запетая. 3.Пред затова има запетая. 4.Пред като има запетая. 5.След казах няма малък ер.
След като...прочети целия

2010-06-15 15:09:40 От: СС дивизия

Ей Митко...СМЕШНИК...Мама ти дееба....педераст !!

2010-07-22 19:17:33 От: Митко

СС дивизия? Всичките до една сразени от славяни? Пълно безсилие, щом се уповаваш на разгромените от славяни германци. Поне едно ти остава - че и ти си славянин, че да се гордееш с разгрома на руснаците над германците.

2010-11-09 21:59:55 От: Elena Elisa

Izvinqvay nqma prichina za gordost! Germancite unishtojiha okolo 20 miliona ako se ne laja, a slavqnite pozvoliha na sobstveniq si vojd da izbie 60 miliona ....slavqni zabelejete!

2010-11-09 22:15:49 От: Митко

Г-це Елена или Елиза /защо се срамувате да носите славянско име??!!/, кой ви излъга, че грузинецът Сталин е избил 60 мил славяни? Евреите са ви изманипулирали, същите евреи, които и Хитлер, и Сталин поставят на мястото им - в ада, преди да се впуснат в братоубийствена война помежду си. Сталин е позволил да бъдат отстранени не повече от 2,2 млн - точно защото е трябвало да отстрани евреи - Троцки, Свердлов, Тухачевски... А да не гов...прочети целия

2011-03-02 14:11:23 От: Митко

Пълна славянска победа над враговете на славянството. Нашите врагове нямат ни аргументи, ни сили за борба!Юнаци славяни!

2011-11-14 22:43:53 От: Георги Иванов

Ееех,наш Митьо откакто спря да ходи на лекар и да си взима хапчетата стана по-зле.Какво ще го правим не знам.

2011-11-15 14:05:57 От: 5

Българите са Българи, славяните са славяни! Стига с тези глупости, че Българите били славяни... Много добре знаете, че е имало масово българизиране на славянските племена, които сме заварили тука, и скоро след това сме ги изгонили на север от Дунав, като сме оставили плодородните и красиви земи за себе си - БЪЛГАРИТЕ!

2011-11-15 21:10:37 От: Митко

И как става това българизиране на славяните? Защото има 16 живи славянски държави: Полша, Чехия, Словакия /Словенско на словашки/, Русия, Украйна, Белорусия, Словения, Хърватска, Сърбия, Босна и Херцеговина /за невежите - там също се говори на сърбо-хърватски/, Македония /която си е България де факто/ и България. Как става това "българизиране", след като Омуртаг пише, че "направих своя стан срещу славяни и ромеи", а правнукът м...прочети целия

2011-11-16 10:17:47 От: 5

Скъпи Митко, славяните са южно-скандинавски племена живеещи в централна Европа и Евразия от 10 000 години, а Българите са източен народ, идващ от кралство Балхара - централна Азия през 2и век! Според мен си се поддал на комунистическата пропаганда и бъркаш етнос със език! Това, че българският език е от славянската езикова група далеч не прави Българите славяни! Генетично е доказано вече, че Българите са си Българи, а славя...прочети целия

2011-11-16 10:18:13 От: 5

О НЕРАЗУМНИЙ ЮРОДЕ, ПОРАДИ ЩО СЕ СРАМИШ ДА СЕ НАРЕЧЕШ БЪЛГАРИН???

2011-11-16 22:01:47 От: Живко

Нека споменем,че приликите между Българския и Руския език може да са в точно това,че все пак при българите е дошла кирилицата ПЪРВА,след което русите са били покръстени на БЪЛГАРСКИ ЦЪРКОВЕН ЕЗИК и са възприели кирилицата като тяхно писмо и четмо...ТО Е ЯСНО,че сме обвързани като народи,обаче въпросът е как точно.А за етногенезиса,може да се каже че в процентно число ескимосите не са много(въобще) по различни от т.нар. "с...прочети целия

2011-11-16 22:31:53 От: Митко

Мозъкът ми е "промит" от хиляди писмени паметници от ІХ и Х в - Супрасълски сборник, Асеманиевото евангелие, стотици грагорически и кирилски езикови паметници, вкл палимпсести. "Азбучна молитва", "За буквите" и пр и пр. Знанията на № 5 и Живко са повърхностни и не представлява проблем да се отхвърлят. Никой не ме е агитирал - аз съм убеден 100 % в славянския етнически, генетически и езиков корен. Проблемът е в това, че русофоби...прочети целия

2011-11-17 13:17:14 От: Светослав Маринов

Митьо,по-точно Русия е нашата поробителка.Никой не тръгва на война за черните очи на някого.Смяташ се за капацитет а пишиш глупости.
Как може един народ който е победил най-силната държава за момента в Европа Да бъде асимилиран от така наречените славяни.Ще ми отговориш че славяните били много.Че като са били по-многобройни от Византийците защо са се оставяли да ги мачкат.Къде им са градовете,под земята ли?Където в...прочети целия

2011-11-17 14:55:24 От: 5ko

митьо, вече започваш много сериозно да дразниш всички наоколо, родоотстъпник нещастен! Препоръчвам ти да се разкараш оттука с тея твоите анти-Български идиотщини, върви да спамиш разни "славянски" форуми, боклук нещастен безроден!!! НА МАЙКА ТИ ПУТКАТА!!! НЕЩАСТНИК!!! АЗ СЪМ БЪЛГАРИН И АКО МИ КАЖЕШ В ЛИЦЕТО, ЧЕ СЪМ СКАПАН СЛАВЯНИН ЩЕ ПОЛУЧИШ ЕДИН ГОЛЯМ ЮМРУК В ЛИЦЕТО!

КАЗАХ.

2011-11-17 14:58:22 От: 5ko

"Истината е, че не русите са взели нашата кирилица, а че ние сме взели глаголицата от чехите и сме пригодили гръцки букви и подобни на тях за кирилица." ХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХА абе, митьо, ти да не пиеш газ, бе??? Или си на твърди наркотици може би? няма да коментирам повече...

2011-11-17 20:21:18 От: Митко

До 5ко, Светослав Маринов и пр славяни, които са и българи, естествено. Родоотстъптик е този, който твърди, че не сме славяни, но аз не си служа с квалификации, а с аргументи. Специално за Петко, ще го ограмотя: През 863 г, когато е създадена глаголицата от Константин Философ /той става Кирил през 869 г в Рим месеци преди смъртта си/, тя е сватбен подарък от византийския император на княз Свя/е/тослав - силно славянско име. Тази г...прочети целия

2011-11-17 20:30:38 От: Митко

Само да добавя, Европа е едно славяно-германско море. Славяните и всички германски племена са имали общ език преди 30 века, т.е около 100 г пр.н.е. А българският /протобългарският език/ е изцяло сроден с якутския, туркменския, чувашкия, както и с турския. Е, кой е родоотстъпник, щом иска да ме убеди, че съм от тюркски/почти/=турски произход? Невежеството не е аргумент, да не говорим за циганските псувни на Петко. Впрочем пет- е и...прочети целия

2011-11-17 20:50:38 От: 5ko

Горещо преоръчвам на администраторите да баннат тоя митко, само като прочетох "тюрки=турски" произход на Българите и ми се доповръща честно ... БАН или БОЙ за него... или и двете още по-добре!!!

2011-11-17 20:55:15 От: Митко

Горещо препоръчвам на админа да изтрие постингите на 5-ко, пълни с псувни, цинизми и заплахи за физическа разправа. Впрочем, същото бабаитство на прабългарите е довело до унищожението им от Иван Грозни и велика славянска Русия.

2011-11-18 10:43:05 От: Светослав Маринов

Значи Митьо има вестник,който сигурно се финансира от Руските лайняри за промиването на мозъците в България.Цял свят говори за Българите катонарод който е в основата на цивилизацията само наш Митьо не е чувал това.И още нещо:
Из „Анонимен латински хронограф" от 354 г. н. е. - От първия син на Ной - Сим, произлязоха 25 народа. Те живеят на изток. Имената на синовете на Сим са: Елам, от който са еламците; Асир, от който са аси...прочети целия

2011-11-18 16:09:16 От: Живко

За правенето на българчета си много прав Митко.Ама това,че сме си Българи и не славяни и не тюрки и т.н си е ФАКТ.За българите се споменава много преди основаването на Първото Българско Царство.След като спрегна моето име,можеш ли да кажеш,че има аналог някаде другаде по света?

2011-11-18 23:40:45 От: Митко

Анонимен латински автор - изключително научно. Или ще приемеш, че човечеството е на 10 хил години, както "пише" в Библията? Има една нова "физика", физиката на "Бога", която твърди, че Вселената е на 10 хил години, такъв е и коментарът на твоя "латинец". От тази физика се отрече даже митрополит Кирил, Варненски и Великопреславски. Що се отнася до това, кой ме финансира, това е моят български=славянски национализъм. Великата ми л...прочети целия

2011-11-19 00:43:41 От: Митко

Името Живко е вече 100 % славянско. Жив е прилагателно във всички групи славянски езици - източни, западни и южни. Жиче е живот на полски, жизнь е на руски, живы е жив на полски, живо, е здравей /т.е живей на сърбо-хърватски/. Но живот и жена, както и жито са с общ корен. Този пък "палатализиран" славянски = словенски корен идва от индоевропейски корен gen-, генезис, генетика - всичко свързано с живота, рождението и пр. Така че Живко ...прочети целия

2011-11-19 08:57:20 От: Светослав Маринов

Защо трябва да чете историята на Българският книжовен език като там всичко е манипулирано за да угодим на гнусните руснаци.В предаването на доц.Пламен Павлов "Час по България"видяхме(не че не го знаех от преди)отношението на руснаците към Българите в Молдова през 1946г.Ужасен глад самоизявалисе един друг.Много са велики руснаците на Митьо.
Като гледам и твоето име е мноооого славянско.Само че води началото си от гр...прочети целия

2011-11-19 10:20:54 От: Митко

Не е отговор на Маринов, а поредният урок за невежите:

1942 Втора световна война: Битка при Сталинград: На днешната дата: Силите на Съветския съюз, командвани от генерал Георгий Жуков, преминават в контранастъпление срещу армиите на Хитлер, като обръщат хода на битката в полза на Съветския съюз. Днес е и рожденият ден на Жуков.

Що се отнася до Историята на българския книжовен език, такива учебници има писа...прочети целия

2011-11-19 11:26:30 От: БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

димитре, случайно да са те изтървали на главата ти като си бил бебе??? Или просто си умственоизостанал по природа...

2011-11-19 18:46:22 От: Светослав Маринов

Това че съм се писал Светослав не си мисли Митьо че ми е името.Не видях да коментираш за Българите оставени на произвола на съдбата да се ядат един друг и то една година след края на войната.Това са твоите славяни.А колкото до Полша по добре не ги споменавай.Какви славяни са те(ако има изобщо такъв народ)те са си чисти чифути,долни евреи,Хитлер не напразно ги е правил на сапун.
А думата славянин е означавала по ония вр...прочети целия

2011-11-19 18:54:28 От: Светослав Маринов

Живко пропусна да спомене че първата столица на русия или така наречена Киевска рус е построена от Българите.А самите руснаци са Финландско племе и се е казвало "Рус"

2011-11-19 20:04:28 От: Митко

Това за умствено изостанал няма до го коментирам. Човек, който е завършил с отличие Софийския университет и печелил всички конкурси, на които се е явявал - очевидно "Умните у нас смятат за луди" - просто перефразирам. Що се отнася до поляците - не ги бъркайте с евреите. В полския език са запазени най-стародавните особености на праславянския език - носовките, задпоставното прилагателно, инфинитив и пр. Впрочем - еврейското...прочети целия

2011-11-19 21:55:17 От: Светослав Маринов

Като казваш Български славяни нещо не мога да те разбира,излиза "не Българин не турчин"И какво е славянската в думата България.Не съм казал че Рус е славянска дума ,а че "Рус" е името на Финландското племе основало Киевска Рус.
Уж си много учен пък не четеш какво ти пишат.
Между другото как се казва вестникът ти?

2011-11-19 23:25:23 От: Живко

Твърдо съм против мнението,че новите българи са славяни.Българи е имало тук,още преди да има държава и те са живеели във тези земи,принадлежали на Византия тогава и никак не са били малко.Защо не вярвам че сме славяни?Защото вярвам че,ако не бяхме толкова тесногръди щеше да си проличи плама в сърцата ни,който ни отличава от останалите(Войнствения дух и гений също).На нас - БЪЛГАРИТЕ!!!Защо трябва да сме или славяни или тю...прочети целия

2011-11-20 01:00:53 От: Митко

Първо - най-войнствените племена и най-пламенните в Европа са точно славяните. И най-гениалните. Само Коперник, Ботев и Достоевски стигат, а са легион. Не е случайно, че "Стратегикон" - единственият учебник по военна стратегия във Византия е посветен на "варварите - славяни", не на траки или прабългари. Вестникът ми е nationalistBg.com Достъпът във форума е свободен. Истината е не по средата, а много проста. До 893 г, т.е до Преславски...прочети целия

2011-11-20 11:21:41 От: Аз не съм бот

Не мога да не му призная на митко, че ако не друго, то поне е голям мечтател. Цитира ми някакви византийски и руски източници отпреди милион години, докато игнорира съвременните генетични, расови и културни анализи, които пряко доказват, че българите са си българи т.е. индо-иранци преселили се от империята Балхара, а т.н. съвременни "славянски" народи имат едва 10-20% генетично съвпадение, което доказва, че "славянството" е п...прочети целия

2011-11-20 14:14:56 От: Митко

Бот си! Всички тези "научни изследвания" за генетиката на българите са фалшиви и са промили твоя мозък. Едно такова изследване на швейцарци /чети: евреи/ "доказва", че германците имали 20 % славянски гени, че македонцинте имали 40 % славянски гени, а че българите били с 20 %. Като имам предвид какви са пък "изследванията" на МАНУ - ти точно такива си чел. Т.е - лъжи. Бот си.

2011-11-20 15:40:40 От: Светослав Маринов

То от учене е изперкал съвсем.А се съмнявам дали има мозък вече или са му инплнтирали някаква машинарийка и да повтаря "славяни,русия,славяни,русия"

много интересно всичката информация е фалшива само на наш Митьо истинска,щото е от русия за това,тез пияници проклети дето за бутилка водка ще продадат и майка си.

2011-11-20 15:58:13 От: Живко

Митко,какво имаш да кажеш и за уникалния ни фолклор ?Или и той не е уникален и всички славяни го практикуват?Ами коледуването?Ами кукерството?Истината въобще не е проста.И съвсем не е очевидна.Даже е прикрита под много лъжи и до ден днешен.

2011-11-21 15:44:57 От: Митко

Отново не отговор, а урок, този път 90 % по фолклор, 10 % по генетика. Колко учебника по фолклор си прочел, г-не? Да си чувал за създателите на модерната наука фолклористика, немските /евреи са/ братя Якоб и Вилхелм Грим. Като изследват немския фолклор, съседните му славянски и френски, те тръгват по света. Обикалят Латинска Америка, предимно Бразилия, Перу и Боливия. Също Африка и Азия тук-там. Стигат до извода, абсолютно потв...прочети целия

2011-11-21 19:36:41 От: Светослав Маринов

http://www.ivanstamenov.com/2010/10/2290/

2011-11-22 00:10:36 От: Митко

Отлично познавам автохтонната "теорийка" на Иван Стаменов. Това е единственият пишещ в България, който ми е на равнището. Но позицията му е абсолютно лабилна и невярна. Велик е, когато оспорва прабългарския характер на българските славяни /това и аз го доказвам/ и абсолютно смешен, когато ни изкарва траки. Много е подготвен Стаменов, но отдавна съм го опровергал. В моя е-вестник има поне 5 статии, които отхвърлят 100 % него...прочети целия

2011-11-22 08:47:15 От: Светослав Маринов

Не съм бот,Българин съм а не славянен.

2011-11-22 20:45:03 От: Митко

Речник: "Не, съм, българин /окончанието и "Ъ" са славянски/, а, не славянин" - все славянски думи. Е, не си ли бот?

2011-11-22 22:03:56 От: Светослав Маринов

Митьо,ми ти ще изкараш повече от половината свят славяни,те македонците луди ама ти май си им войвода.

Я върви се прегледай. Ако доктора ти каже че ти няма нищо,кажи на доктора до отиде да се прегледа.

2011-11-22 22:08:41 От: Светослав Маринов

Предложение.

Спираме да отговаряме на простотиите на "славянина" Димитър(хубаво славянско име).

От дядо си знам че един луд ако не го дразниш и той кротвал.

2011-11-22 23:05:53 От: Иван Грозни

Казанското царство на варварите-мюсюлмани прабългари падна. Казах.

2011-11-23 09:47:36 От: Светослав Маринов

Още един луд.

2011-11-28 16:30:18 От: Един

Димитре,нямало в Иран и Афганистан хора със светли очи ли?

http://www.vbox7.com/play:2de028d2

Помисли пак!

2011-11-28 17:49:53 От: Светослав Маринов

Не го дразни че току виж изкарал и Афганистанците славяни.

2011-11-28 23:38:57 От: Махмуд Ахмадинеджад

Момченца, пише Ви един преподавател от Института за чуждестранни студенти, по мое време се казваше "Гамал Абдел Насър". В него бяха пратили по време на прокумунистическия Наджибула 60 афганистанчета. Те трябваше да учат във ВИСИ /сега ВИАС/ за строителни инженери. За разлика от вашите анахронизми в ЮТуб, аз цяла година съм преподавал български език на 10 от тези момчета, те бяха в 6 групи. Не само че нито един от тях нямаше ...прочети целия

2011-11-29 10:02:10 От: Светослав Маринов

Ей,рязянката 10 момчета не правят народа на Иран и Афгонистан.А колкото до невежеството можем да поспорим.И я се замисли ,кой ще изпрати хора да учат за строителни инженери и същите няма да знаят таблицата за умножение.Ставаш смешен.Признай си че си некадърен и не си могъл да научиш момчетата на нищо.

2011-11-29 18:17:42 От: Един

Такааа,някой явно не е чувал за нашествията на тюркските племена и за геноцида извършен над индоевропейското население?

http://vbox7.com/play:9b7625ed

2011-12-03 17:04:08 От:

http://www.dailymotion.com/video/x7o3ny_vts-01-1_shortfilms

Същото се потвърждава и в дрезновългарските летописи
"Джагфар тархир"

2011-12-03 17:07:52 От: Светослав Маринов

горният пост е мой.Исках да напиша "древнобългорските" но комба нещо се повреди за момент.Даже и името ми не изписа.

2011-12-05 15:06:03 От: Митко

Още един безплатен, макар и с досада изнесен от мене урок. Какви са тези "древнобългарски" ръкописи? Българите никога не са имали своя азбука, чак в ХІ век започват да пишат на арабски - нали са се потурчили, шегувам се - ислямизирали. Дори Тангра не са съхранили. Всичко, което сега платени от ЦРУ българи от Русия /т.е чуваши и татари/ са изкарали като прабългарски паметници - са или хазарски, или арабо-мюсюлмански. Т.е - това ...прочети целия

2011-12-05 17:44:07 От:

http://www.youtube.com/watch?v=QYf1pgRjqxg&feature=related

2011-12-05 17:53:56 От:

http://bgsviat.narod.ru/drevnobulgarskaistoria/slavqni.htm

2011-12-05 17:56:49 От:

Българското Възраждане е накарало Виенската и Руската исторически школи да създадат мита за тюркския произход на българите. След Освобождението Българската историческа наука и Българската археология се създават и управляват половин столетие от австроунгарци и руснаци. Българите, които са допуснати да се занимават с история са или виенски или руски възпитаници.

2011-12-05 18:00:40 От:

МИТЪТ ЗА "СЛАВЯНИТЕ"

"Славяни" е политическа категория, която се използва от 17 век - сред хърватските интелектуалци - и навлиза масово през 18 век. Означава желание за обединение на християните в Османската империя с цел независимост.
Отначало "славянската идея" е използвана за пропаганда от Австро-Унгария срещу Османската империя.
През 18 век тя навлиза в Русия и там е развита от Петър І, а по-късно и от Ека...прочети целия

2011-12-05 18:07:17 От:

http://chitanka.info/text/9703/4

2011-12-05 18:16:52 От:

И как бе Димитре ще намериш един писмен паметник от българите от времето на Първото Българско Царство като има такива измекяри като така наречени "велики" нации,австроунгарци,руснаци,англичани и др.които с цената на всичко се стремят да ни изкарат славяни но не и българи.
Набий си го в главана нахуйник смотан че не сме славяни.Ние сме си ние БЪЛГАРИ.Един древен народ.
Ако беше сега жив кан Крум щеше да си увеличи...прочети целия

2011-12-05 18:21:26 От: Иванов

Абе Митко,ти да не си платен глашатай на онези отрепки русите,че така равностно защитаваш тезата им.И ако е така правилно те нарекоха нахуйник.

2011-12-05 18:25:36 От: Иванов

При толкова аргументи които са ти постнали за мита "славяни" продължаваш да твърдиш че сме славяни значи си наистина тежък медицински случай.
Май Светослав Маринов ще излезе прав че с луд и глупав не се занимавай.

2011-12-08 15:11:45 От: Светослав Маринов

Бях решил да не пиша повече по тази тема,защото всичко е ясно,но нещо все ме напъва отвътре.Та на въпроса на Метко защо няма намерени писмени знаци от прабългарска(ах колко мразя тази дума)писменост.Митко виждал ли си когато завали дъжд в каква посока застава магарето спрямо дъжда(говоря за магаре вързано на поляната).То винаги си обръща задницата на там откъдето идва дъжда.Та в този ред на мисли си спомних как през так...прочети целия

2011-12-08 16:38:18 От: Митко

Абсолютно, 100 % съм съгласен с последния постинг на Светослав Маринов. Моята позиция на националист е точно такава. България над всичко!

2014-12-27 20:21:00 От: Историк

Всички сте много зле! Мадарският конник е българския бог - конния бог на сарматите, Сявуш! Сива бога както са го норичали българите до 19 в.

2015-03-03 00:17:22 От: Popova

българите няма как да са славяни, защото са българи,.... ако бяха славяни, щяхме да живеем в Славяния, а не в България. така много начетеният специалист по славянството така и не обясни какво означава българите да са славяни и що е то славянин. докато четях дискусията в хола влезна сина ми на 16г. и аз го питах какво учат в училище - каза - тук са живеели славяни и идват прабългарите и се обединяват и сега сме българи. ако види...прочети целия

2015-03-03 23:16:22 От: Историк

Токоразисто е фантазьор. Четете сериозна литература. Освен прабългари, които са били високи на ръст европеиди, в българската етногенеза участват още печенези, узи, кумани, татари, така че монголоидните примеси са от времето на ІІ бълг.д-ва.

2015-03-04 15:12:18 От: Българин

Не обръщайте внимание на родоотстъпника митьо,луд умора няма,за човешката простотия няма почивен ден.Да спорите с митьо ,все едно да гоните малко прасенце.Силен вятър и прост човек не можеш да спреш.Слушай червей,гнидо смачкана или митьо ли как беше,я се вземи ебания славянски гъз и да те няма от пределите на България,върви при твоите славяни,от латински,долни нисши хора,нещо като изгонените цигани от Индия.

2015-03-04 20:03:06 От: Димитър

Само да се отиде в Плиска и да се види колко примитивно са живели прабългарите, човек ще се отврати от тези варвари. Самият Мадарски конник е на такова ниско естетическо и философско равнище, че е срамно, дето го избрахме за символ. Но това е - избрахме простака Бай Ганьо за премиер, което доказва, че и Мадарският конник /който има някакво мин историческо значение/ е избор на простаците.

2015-03-04 22:07:53 От: Историк

Димитре, ебал съм майчето ти в путката рошава и космата (поне е българска), предател гнусен! Мадарският конник е шедьовър на сарматското изкуство, а твоите "славяни" по това време са живели като свине в землянки. Славяните са били изключително примитивни ловци и събирачи, живеещи в палеолита! А такива като тебе, заслужават разстрел или въже!

2015-03-04 22:22:23 От: Димитър

Сарматско изкуство и "шедьовър"? Слаб /0,00/ по история на изкуството и естетика.

2015-03-11 20:18:45 От: Бълхио Склавински

Моля някои днес юрушпейски просяци капути да не хвърлят кал по склавинските етноси сталинисти, че били какво? Турисийски етноси!
Нищо подобно! Няма такова нещо!

2015-03-11 20:25:06 От: Димитър

Наистина, моите опоненти са с размера и стойността на бълхи.

2015-07-08 22:49:08 От: sanata68

искам да ви кажа нещо много интересно относно мадарския конник. мадара има циганска дума която ако я преведеш на български озна4ава не се стрхуваи ама то4но без една буква да е излишна и по моя мисъл е написано не се страхуваи коннико .

2015-07-09 10:34:24 От: Историк

Мадара означава молитвено място, храм, циганите нямат нищо общо!А панславянските бръщолевения на Димитър, са плод на пълната липса на историческо познаие у този пигмей! И най-вероятно е симпатизант на АТАКА, предвид славянофилията му (вони на русофилия)!

2015-07-09 11:47:44 От: Димитър

"Историк" - но само в кавички. Истинските историци си служат с аргументи, а не с варварски азиатски и тракийски вулгарни и цинични квалификации. Наистина, "историк" не познава и българския славянски=словенски език: пише се познание. Точно това липсва на "историк" - познание.

2015-07-09 14:34:06 От: sanata68

може и така да е не разбирам много от история имам малки познания но ще се радвам ако мадара озна4ава храм но пак ви казвам мадара на цигански е не се страхуваи 100 % сам сигурен защото го знам от циганите имам някои свестни приятели цигани

2015-07-09 23:04:48 От: Димитър

Естествено, Мадара няма нищо общо с циганите, дори с Индия, ако някой иронично свързва Индия с циганите. Мадарският конник е очевидно езическа скална скулптура, предхристиянска, но културата на изграждане и изсичане на Мадарския конник са 2000 години над циганската култура. Мадарският конник няма нищо общо с индийската култура и начин на творчество.

2016-03-09 09:48:21 От: Бай Оня

Ей лигльовци, Мадарският конник е българският бог, Конния бог Зиези! Конния бог се е почитал в цяла Средна Азия, петльовден и конските кушии, са също негов празник! Ама с тъпи отрепки (атакаджийски, ватхтанистки и пр. редки лайна) избощо не си струва да се спори!

2016-03-11 15:01:02 От: Иванов

Чудя ви се на акъла,още ли обръщате внимание на това рядкото ..... Митко.На лудия като не му обръщат внимение и се кротва.Мисля че съм го писал някъде че за такива като него още не се е родил доктора който може да им помогне.

2016-03-13 10:51:51 От: Митко

Иванов, не важно дали аз или Вие сте рядко /ето културата на прабългарина/, а във фактите. Които са безапелационни, че сме славяни=словени.

2016-11-17 15:37:02 От: Валентина

Прочете за тримата братя Кий, Щек и Хорив. Столицата на древна Рус Киев е градът на брата Кий. Имали са и една сестра Лебед. Като вземете да четете, може и до намерите обединяващото или разединяващото най-голямата "общност" на планетата - славяните.

2017-01-12 21:11:09 От: стоил трайков стоилов

1. Мадарският конник – царица Гандхари
Дългогодишните проучвания на древната българска история‚ представени в книгата ми ”Нарекоха се българи” отхвърлят характера на ловно-триумфална сцена за изображението на Мадарския конник. В действителност на паметника Мадарски конник е изобразена жена и тя е древна царица‚ аскет-пътешественик и е била почитана като богиня. Проучването показа‚ че всички български плем...прочети целия

До.... Стоил Трайков Стоилов-илюзиониста, Тервел-азиатеца, Митко-панслависта и всички останали ФАЛШИФИКАТОРИ-ИЛЮЗИОНИСТИ НА БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ, ЩЕ ВИ ЗАТВОРЯ УСТИТЕ САМО С ЕДНА ОБРОЧНА КЕРАМИЧНА ПЛОЧКА ОТ 4 ВЕК С МАРКИРАН КРЪСТ НАД ЕДИН БЪЛГАРСКИ КОННИК ОТ МАКЕДОНИЯ, ЗА ДА ВИ СТАНЕ ЯСНО, ЧЕ ЕЗИКЪТ, ОБИЧАИТЕ, НОСИИТЕ, ФОЛКЛОРЪТ, ХОРÁТА и МУЗИКАТА СА ЧИСТО ЕВРОПЕЙСКИ И НЯМАТ НИЩО ОБЩО С АЗИЯ, а само с ЕВРОПА, а т.нар."славя...прочети целия

2017-03-17 21:20:57 От: Митко

Европа е била, е и ще си остане едно славяно-германско море. А прабългарите нямат абсолютно нищо общо с траките - нито културно, нито генетично. Някакъв конник от 4 век? А хилядите славянски писмени паметници на територията на Българско от 9 до 21 век? Глаголицата, която изобразява произношението на всяка от 38-те славянски звука=букви? В 9 век на нея са говорели и пишели всички славяни - от Венеция до Цариград, и от остров Кр...прочети целия

МИТКО-ПАНСЛАВИСТСКИ СЕКТАНТ, недоносче на социализЪма! :) Май не схващаш, че ТАКОВА НЕЩО КАТО СЛАВЯНСКИ ГЕН НЕ СЪЩЕСТВУВА и НИКОГА не е имало "СЛАВЯНСКИ И ГЕРМАНСКИ МАСОВИ МИГРАЦИИ", които да удавят Европа. Това са лъжите на двата тоталитарни "работнически" режима на 20 век, на комунизЪма на РСДРП на Ленин-Бланк и на национал-социализЪма на ГРСДП на Хитлер-Шикългрубер и съществуването на тези режими и СТЕРОИДНАТА ИНДУСТР...прочети целия

ВЪПРОС С ПОВИШЕНА ТРУДНОСТ ЗА сектанти панслависти като МИТКО, азиатски диваци като ТЕРВЕЛ и всякакви обезличени идиоти от собствените си европейски, балкански, генетични корени. КАКЪВ Е ДНК-ПРОФИЛЪТ на населението на Балканския полуостров!? Какво всъщност е населението на Балканския полуостров от Древността до днес!? Каква е основната народностна група през Древността и през Средновековието, която държи държавно...прочети целия

Добави коментар
Вашето име
Вашия e-mail
С попълването на имейлът се съгласявате да получавате уведомления за нови коментари по темата!
Коментар
Аз не съм бот
 

Българи, съдействайте на "Българи"!

Виж повече